Udeležili smo se Sejma vseživljenjskega učenja v Karlovcu

Partnersko sodelovanje RIC-a Novo mesto in Hrvaškega zavoda za zaposlitev županije Karlovec je zabeležilo še poseben dogodek. V torek, 13. septembra 2011, se je RIC kot partnerji projekta »Z znanjem do zaposlitve« udeležil sejma vseživljenjskega učenja v Karlovcu.

Sejemska predstavitev, postavljena v mestno sprehajališče dr. Franja Tuđmana je nagovarjala obiskovalce  o vse večjemu pomenu vseživljenjskega izobraževanja ter jih seznanjam z pestro ponudbo formalnih in neformalnih izobraževalnih programov, ki jih izvajajo javne in privatne izobraževalne ustanove na celotnem področju županije Karlovec.  V ta namen je bila izdelana tudi posebna knjižica »Programi obrazovanja odraslih u karlovačkoj županiji«, katero si lahko ogledate na www.cuka.eu.

RIC-evo stojnico je obiskalo veliko ljudi, ki so želeli pridobiti informacije o možnostih čezmejnega sodelovanja in izobraževanja ter se vpisovali v Borzo znanja. Predstavili smo jim celotno ponudbo RIC-a, naše sodelovanje v mednarodnih in nacionalnih projektih ter si izmenjali bogate izkušnje na področju organiziranja in izvajanja izobraževanja odraslih.

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media