VKO delavnice se uspešno nadaljujejo

Delavnice VKO uspešno nadaljujemo. V mesecu februarju smo zaključili  delavnico D-Svetovalnica in C1-Kariera po petdesetem, potekajo pa še tri delavnice C2-Učinkovit nastop na trgu dela.

Delavnico D-Svetovalnica in C1-Kariera po petdesetem je vodila moderatorka Anita Kukman Brudar. Udeleženci D-delavnice so pripravili akcijski načrt za aktivno iskanje zaposlitve in sedaj že uresničujejo svoje cilje. Medtem pa so udeleženci delavnice C1 prepoznali svoje prednosti, znanja in veščine ter svoje ovire pri nadaljevanju kariere po petdesetem. Pripravili so seznam kompetenc, znanj in veščin ter si zastavili ustrezne zaposlitvene cilje.

Udeležence skupin C2- Učinkovit nastop na trgu dela, ki  jih vodijo Katja Volf, Brigita Herženjak in Tina Strnad, pa so pripravili in dopolnili svoje CV Europass življenjepise ter CV vizitke. Odigrali igro vlog pri zaposlitvenem razgovoru in pri tem prepoznali svoje pozitivne lastnosti, okrepili samozavest ter opredelili svoje prednosti za učinkovit nastop na trgu dela.

Če tudi vas zanima pridobitev veščin učinkovitega nastopa na trgu dela, se za več informacij o delavnicah obrnite na nas ali na vašo svetovalko/svetovalca na uradu za delo in se nam pridružite.

Ekipa VKO

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media