Vpis v izobraževanje odraslih 2015/16

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je objavil podatke, katere izobraževalne programe za odrasle udeležence in infrastrukturne dejavnosti v podporo izobraževanju odraslih načrtujejo organizacije za izobraževanje odraslih v šolskem letu 2015/2016.

Odrasli se lahko vpišete v programe za pridobitev izobrazbe in druge javno veljavne programe (program osnovne šole za odrasle, programe nižjega in srednjega poklicnega izobraževanja ter programe srednjega strokovnega oziroma tehniškega izobraževanja in poklicno-tehniškega izobraževanja, gimnazijske programe, programe poklicnih tečajev). Vpišete se lahko tudi v programe za pridobitev NPK ter posebne programe za odrasle (Projektno učenje za mlajše odrasle, tuji jeziki za odrasle in slovenščina za tujce ter programi za usposabljanje za življenjsko uspešnost in nekateri drugi programi). Objavljen je tudi seznam organizacij, ki nudi različne oblike podpore pri vpisu in med izobraževanjem (Svetovalna središča ISIO, Središča za samostojno učenje, Borza znanja, …).

Informacije o vpisu v izobraževanje odraslih v letu 2015/16  dobite na povezavi.

V kolikor razmišljate o vpisu, in ne veste kako in kam, vas vabimo, da se oglasite v našem Svetovalnem središču Novo mesto, kjer vam bomo olajšali pot do odločitve.

Prosimo vas,  da se za osebni obisk naročite na tel.: 07 393 45 52 ali pa pišete na svetovalno.sredice@ric-nm.si.

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media