UŽU - Most do izobrazbe

Program udeležencem nudi znanja in spretnosti za nadaljnje izobraževanje ali za izboljšanje njihovih zaposlitvenih možnosti. Program traja 120 ur, udeleženci pridobijo javnoveljavno potrdilo. V skupini je od 12 do 15 udeležencev.

V okviru programa udeleženci pridobijo znanja in veščine o iskanju zaposlitve in zaposlitvenih možnostih, spoznajo strategije iskanja zaposlitve in pridobijo spretnosti za predstavitev na uvodnem zaposlitvenem razgovoru, znajo napisati brezhiben življenjepis ali vlogo za zaposlitev, saj obnovijo znanje pravopisa slovenskega jezika in spoznavajo različne besedilne vrste. V programu udeleženci tudi razvijajo in obnavljajo učne navade, tehnike in spretnosti, ki jim olajšajo ponoven vstop v izobraževanje.

Vedno se dotaknemo tudi zdravega načina življenja in načel zdravega prehranjevanja, saj je to osnova za uresničevanje vseh ostalih življenjskih ciljev. Skoraj v vsaki skupini v sliki in besedi prepotujemo vsaj kakšno od tujih držav, se srečamo z osnovami enega izmed tujih jezikov, se naučimo komuniciranja s pomočjo računalnika in še mnoge druge vsebine.

Vabljeni k evidenčni prijavi.

Informacije

Gregor Sepaher
07 393 45 54, 051 670 968
gregor.sepaher@ric-nm.si

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media