1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Kaj nas čaka jutri – Mehke veščine prihodnosti

Strokovni dogodek, ki je potekal preko spletne aplikacije Zoom v torek, 10. 11. 2020, sta odprla direktorica Zavoda RS za zaposlovanje OS Novo mesto, Tatjana Muhič, in Gregor Sepaher, direktor RIC-a Novo mesto, s predstavitvijo aktualnih dogajanj na področju zaposlovanja in izobraževanja v JV regiji. Sledil je strokovni prispevek gosta Branka Žunca, direktorja Družbe za odličnost in lastnika znamke BMC International, o ohranjanju motivacije in zavzetosti sodelavcev v času izjemnih izzivov. Dogodek smo zaključili s predstavitvijo svetovalnih središč v naši regiji, ki skrbijo za informiranje in svetovanje tako fizičnim kot pravnim osebam pri vključevanju v vseživljenjsko učenje. Prav tako so organizatorji festivala predstavili aktivno sodelovanje Regijske mreže Dolenjska. 

Na dogodku je sodelovalo 64 udeležencev, ki so preko klepetalnice s svojimi odgovori, vprašanji in komentarji prijetno popestrili vsebine dogodka. Več o vsebini dogodka lahko preberete v spodaj objavljenih predstavitvah. 

PREDSTAVITVE: 

  1. Uvodni pozdrav: ga. Brigita Herženjak
  2. Predavanje: g. Branko Žunec
  3. Predstavitev ZRSZ: ga. Tatjana Muhič

IZVAJALEC STROKOVNE VSEBINE: Branko Žunec, direktor Družbe za odličnost in lastnik znamke BMC International,  velja za enega najbolj izkušenih in prepoznavnih poslovnih trenerjev, coachev in svetovalcev – ne samo v Sloveniji, ampak tudi v tujini. Je usposobljen in certificiran za vrhunske vsebine na področju razvoja podjetij, vodstvenih veščin in razvoja ključnih kadrov v podjetjih. Naročniki njegovih predavanj in delavnic so navdušeni nad načinom podajanja še tako zahtevnih tem, ki jih Branko predstavi na lahkoten način ter z logičnimi in praktično zasnovanimi modeli. Posebnost njegovih nastopov in coachingov je tudi izbrana mera hudomušnosti, ki spremeni vsako delavnico, trening, coaching, svetovanje in predavanje v pravo doživetje za udeležence. V letu 2014 mu je uspelo preseči “magično” mejo 10.000 ur usposabljanj ključnih kadrov v podjetjih. Branko resnično verjame v odličnost vsakega posameznika in moč zmagovalne miselnosti, ki je v Sloveniji še vedno primanjkuje. Razvil in izvedel je več vrst programov za vrhunsko izobraževanje za ključne profile v podjetjih. Uspelo mu je pridobiti številne ugledne naročnike iz Slovenije in tujine. Branko je mojster »business intelligence« in ZKP – zdrave kmečke pameti, ki jo širi po Sloveniji s svojimi edinstvenimi nasveti tedna, ki jih trenutno bere preko 20.000 ljudi v slovenskem biznisu.

KOLEDAR DOGODKOV

KONTAKTNA OSEBA ZA DOGODEK:

Brigita Herženjak
t: 07 393 45 56
e: brigita.herzenjak@ric-nm.si  

 

Financerji

© 2021

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media