9. regijski Festival zaTE je pred vrati

Spoštovani!

Harvey Mackay (rojen 1932), podjetnik in pisec kolumn, pravi tako:

»Povprečen človek pove. Dober človek razloži. Nadpovprečnež prikaže. Velik človek navdihne ostale, da vidijo s svojimi očmi.«

Zato smo v letošnje vsebine festivala umestili dogodke, ki veliko povedo, razlagajo, prikažejo, predvsem pa ponujajo izkustvene vsebine.

Letošnji 9. regijski Festival zaTE – Znanje aktivira te! bo potekal v času od 10. do 13. november 2020. Organizatorja festivala sta Razvojno izobraževalni center Novo mesto in Zavod RS za zaposlovanje Območna služba Novo mesto. Sodelujoči partnerji festivala so še Zavod za izobraževanje in kulturo Črnomelj, Center za izobraževanje in kulturo Trebnje ter Ljudska univerza Kočevje. Regijsko pokritost omogoča izvedba festivala na petih lokacijah: Novo mesto, Črnomelj, Metlika, Trebnje in Kočevje. Festival omogočajo tudi vsi strokovni partnerji svetovalnih središč in Regijska mreža Dolenjska.

Festival se odvija znotraj dejavnosti Svetovalnega središča Novo mesto in Svetovalnega središča Pokolpje, projektov Dejavnost informiranja in svetovanja za zaposlene 2016 do 2022 in Pridobivanja temeljnih in poklicnih kompetenc od 2018 do 2022 ter podpornih dejavnosti v izobraževanju odraslih. Udeležba na dogodkih festivala je brezplačna, ker je dejavnost sofinancirana s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Evropskega socialnega sklada.

Letošnji program festivala bogatijo

 Pridružite se nam in izberite v e-koledarju tiste vsebine, ki so za vas zanimive. 

 Lep pozdrav,

Brigita Herženjak v imenu organizatorjev festivala
T: 07 393 45 56, 031 592 448
E: brigita.herzenjak@ric-nm.si

Financerji

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media