9. regijski Festival zaTE

Spoštovani!

Harvey Mackay (rojen 1932), podjetnik in pisec kolumn, pravi tako:

»Povprečen človek pove. Dober človek razloži. Nadpovprečnež prikaže. Velik človek navdihne ostale, da vidijo s svojimi očmi.«

Zato smo v vsebine festivala v letu 2020 umestili dogodke, ki veliko povedo, razlagajo, prikažejo, predvsem pa ponujajo izkustvene vsebine.

9. regijski Festival zaTE – Znanje aktivira te! je potekal v času od 10. do 13. november 2020. Organizatorja festivala sta bila Razvojno izobraževalni center Novo mesto in Zavod RS za zaposlovanje Območna služba Novo mesto, sodelujoči partnerji festivala pa še Zavod za izobraževanje in kulturo Črnomelj, Center za izobraževanje in kulturo Trebnje ter Ljudska univerza Kočevje. Regijsko pokritost je omogočala izvedba festivala na petih lokacijah: Novo mesto, Črnomelj, Metlika, Trebnje in Kočevje. Festival so omogočali tudi vsi strokovni partnerji svetovalnih središč in Regijska mreža Dolenjska.

Festival se je odvijal znotraj dejavnosti Svetovalnega središča Novo mesto in Svetovalnega središča Pokolpje, projektov Dejavnost informiranja in svetovanja za zaposlene 2016 do 2022 in Pridobivanja temeljnih in poklicnih kompetenc od 2018 do 2022 ter podpornih dejavnosti v izobraževanju odraslih. Udeležba na dogodkih festivala je bila brezplačna, ker je bila dejavnost sofinancirana s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Evropskega socialnega sklada.

Letošnji program festivala so bogatili

 V e-koledarju najdete vsebine, ki so jih udeleženci ocenili kot zanimive, aktualne in predvsem koristne. 

Še več zanimivih povratnih informacij pa najdete v objavljenem dokumentu Poročilo 2020

Lep pozdrav do naslednjega festivala,

Brigita Herženjak v imenu organizatorjev festivala
T: 07 393 45 56, 031 592 448
E: brigita.herzenjak@ric-nm.si

Dokumenti

poročilo 2020

© 2022

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media