1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Kakovost ustvarjamo vsi

Dan za kakovost - kakovost ustvarjamo vsi (17. 9. 2021)

Tudi v letu 2021 bo med pestrimi vsebinami Tednov vseživljenjskega učenja svoje mesto ponovno našla tematika kakovosti –sistematična skrb organizacij za kakovost izobraževanja odraslih. Organizacije, ki izobražujemo odrasle, med letom namreč načrtno opravljamo mnoge aktivnosti, ki so namenjene presoji in razvoju kakovosti naših izobraževalnih storitev in kakovosti podpornih dejavnosti v izobraževanju odraslih (npr. svetovanje, samostojno učenje itd.).

Dan za kakovost je dobra priložnost, da z raznovrstnimi aktivnostmi in predstavitvami znotraj kolektivov ter tudi strokovni javnosti organizacije za izobraževanje odraslih predstavimo rezultate preteklega dela, prepoznane lastne dobre prakse ali dobre prakse drugih, na novo vpeljane izboljšave kakovosti, vlogo komisije za kakovost, še posebej tudi vlogo svetovalca za kakovost v organizaciji ter seveda tudi aktualne načrte dela na področju kakovosti.

Poleg tega želimo povečati ozaveščanje strokovne in širše javnosti o aktivnostih organizacij za izobraževanje odraslih za njihovo skrb za kakovostno izobraževanje. Želimo pa doseči tudi boljšo prepoznavnost omrežja svetovalcev za kakovost izobraževanja odraslih ter prepoznavnost organizacij, ki se ponašajo s pravico do uporabe Zelenega znaka kakovosti.

Ključni nosilci skupne akcije Dan za kakovost so v sodelovanju z ACS svetovalci za kakovost izobraževanja odraslih ter organizacije, nosilke Zelenega znaka kakovosti.

V  RIC-u Novo mesto bomo letos izpeljali naslednje aktivnosti:

1. Na dan 17. 9. 2021 bomo premierno objavili zgodbe učiteljic RIC-a

Z zgodbami o kakovosti svojega dela se bodo predstavile naslednje učiteljice in izvajalke programov:

Ana Marija Blažič, Bojana Lekše, Darja Cimerman, Irena ZupančičKatja Kralj Smrekar, Ksenija Lorber, Urška Mehle

2. Na dan 17. 9. 2021 bomo zbirali mnenja naših udeležencev in svetovancev

  Zanima nas namreč vaše mnenje glede izvedb izobraževanj in svetovanj na daljavo. Sodelujte z nami in vaše mnenje oddajte tukaj.

 3. Zaposleni RIC-a bomo obiskali Ljudsko univerzo Jesenice

Tudi zaposleni RIC-a se ves čas učimo. Tokrat bomo obiskali svoje kolege na Jesenicah in jih povprašali, kako poteka delo pri njih.

Informacije:

Brigita Herženjak
07 393 45 56
031 592 448
brigita.herzenjak@ric-nm.si

Financerji

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media