BREZPLAČNI IZOBRAŽEVALNI PROGRAMI ZA ZAPOSLENE. Prijavite se!

Če si želite izboljšati kompetence, ki jih potrebujete za karierni ali osebni razvoj, če iščete nova znanja, da bi imeli več možnosti na trgu dela, če bi radi pridobili ali nadgradili znanje računalništva, če bi radi izboljšali znanje tujih jezikov, če bi morda radi znali učinkovito komunicirati ali obvladovati stres na delovnem mestu, če bi radi bolje spoznali našo državo ali bi se radi udeležili ustvarjalnih delavnic, potem vas vabimo k vpisu v brezplačne vodene programe.

Večina programov traja 50 ur in sicer predvidoma enkrat tedensko po 5 šolskih ur v popoldanskim času. V programe se lahko prijavite sami ali date primerno pobudo svojemu delodajalcu in program izvedemo pri vas.

Programi so na voljo zaposlenim, prednostno starejšim od 45 let. Izvajajo se v okviru projekta Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc od 2016 do 2019. Izvedbo projekta sofinancirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Trenutno RIC sprejema prijave za naslednje brezplačne programe:

1. Z wordom-om v svet

2. Uporaba Excela v vsakdanjem življenju

3. Kreativna digitalna predstavitev

4. Digitalna znanja za prehod v informacijsko družbo

5. Javno veljavni program Računalniška pismenost za odrasle - program RPO

6. Dobra komunikacija – pot do uspeha

7. Tuji jeziki za večjo mobilnost

8. Ustvarjalnost za vsak dan

9. Zdravo živimo in se gibamo

10. Zaživimo v novi državi

11. Priprava na izpit iz slovenščine na osnovnem nivoju

Vse programe bo RIC izvajal v prostorih na Topliški cesti 2 v Novem mestu, če pa je v vašem kraju oz. bližini dovolj prijav za posamezen program, lahko tudi na lokaciji bližje vam.

Prijava v programe:

V programe se lahko vpišete s prijavnim obrazcem, ali na spodaj navedene e-poštne naslove, lahko pa nas seveda tudi pokličete na spodaj navedene telefonske številke.

Prijave sprejemamo do zasedbe mest.

Lepo vabljeni!

Več informacij:

Spletna stran RIC-a Novo mesto

Vesna Čolič, vesna.colic@ric-nm.si, 05 90 75 712; 031 746 003

 

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media