e-Roma Resource (e-RR)

Glavni cilj projekta, ki je potekal od 1. 1. 2014 do 31. 12. 2015, je spodbujanje, širjenje in izmenjava rezultatov ter gradiv na področju vključevanja Romov v različne sfere družbenega življenja. Partnerji projekta smo na podlagi lastnih izkušenj in že obstoječih dobrih praks razvili spletno platformo, na kateri so zbrane informacije in povezave, namenjene vzgojiteljem, učiteljem, izobraževalcem odraslih, socialnim delavcem, zdravstvenim delavcem, načrtovalcem projektov, strokovnjakom za posamezna področja, odraslim Romom, romskim učencem itd. Stran deluje kot izobraževalno in informacijsko orodje ter tudi kot sredstvo za spodbujanje uporabe različnih gradiv.

Želimo, da bi nova platforma prispevala tudi k učinkovitejšemu izvajanju ukrepov na področju izobraževanja odraslih Romov, hkrati pa z objavami rezultatov projektov prispevala k preprečevanju podvajanja projektov in investicij.

Vabimo vas, da obiščete spletno platformo http://www.eromaresource.com/, na kateri najdete informacije, gradiva, spoznavate rezultate drugih projektov in objavljate svoje. Veseli bomo, če nam sporočite, kako jo lahko izboljšamo, da bo za vas še bolj uporabna.

Partnerji projekta:

Rezultati projekta:

Video predstavitev projekta e-Roma Resource

NiHG0VQdVYM

Informacije


Gregor Sepaher
07 393 45 54, 051 670 968
gregor.sepaher@ric-nm.si

Financerji

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media